O femeie de 57 de ani, locuitoare a mun. Chișinău, a fost plasată în arest pentru 30 de zile pentru comiterea unui omor.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru  au fost sesizați, la data de 16 martie  curent, prin intermediul serviciului 112, precum că într-un  apartamentul amplasat pe str. Gh. Asachi,  se află un  bărbat agresat și fără suflare.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului,  medicul legist și procurorul Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Centru, pentru a stabili toate circumstanțele.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 41 de ani, iar la examinare de către medicul legist pe suprafața corpului,  în regiunea spatelui, a fost depistată o plagă de cuțit.

Din discuțiile cu proprietara apartamentului s-a stabilit că bărbatul locuia la ea, iar în urma consumului de alcool între ei s-ar fi  iscat un conflict, astfel  aplicându-i o lovitură de cuțit, care a dus la decesul acestuia.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Omor” . 

Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, femeia riscă o pedeapsă cu închisoare de la  15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.