PSRM condamnă falsul lansat astăzi de unele instituții media politizate, care lucrează în interesul actualului regim. Despre aceasta formațiunea a anunțat printr-un comunicat de presă.

“În anunțul făcut de Procuratura Generală, privind investigarea unor acțiuni din 2008, nu figurează niciun nume. Este obligația oamenilor legii să verifice și să stabilească adevărul, cu toate că acest subiect a fost aruncat în spațiul public de mai multe ori, inclusiv de regimul Plahotniuc.

Înțelegem dorința regimului de la guvernare, care, prin intermediul presei controlate, intenționează să distragă atenția oamenilor de la problemele acute ale societății, cum ar fi scumpirea zilnică a carburanților, scumpirea pâinii și a altor produse alimentare, creșterea prețurilor la materialele de construcție etc. Prin interpretări forțate ale unor subiecte, regimul antipopular de la guvernare încearcă să acopere nemulțumirea populației legate de măsurile de restricție impuse de autorități și de la proasta gestionare a crizei pandemice.

Facem apel la instituțiile media să fie corecte în prezentarea informației și să nu speculeze ori să inventeze fapte care nu corespund adevărului”, se arată în comunicatul PSRM.