Liderul unionist, Vlad Bilețchi, a promis în cadrul unui live transmis pe pagina sa de Facebook că, în zilele următoare va publica o înregistrarea audio în care un glas ce seamănă izbitor cu cel a prezentatoarei TV8, Angela Gonța, discută cu fostul său soț, Vladimir Filat, despre niște sume grase care ar urma să ajungă în conturile televiziunii TV8.

„Vreau să ne spuneți dacă înregistrarea audio pe care vroiam să o public zilele viitoare, în care un glas care seamănă izbitor cu al dumneavoastră și un glas care seamănă izbitor cu al lui Vladimir Filat, vorbesc despre niște sume de 30-50 mii de euro, pe care trebuie să le primiți pentru a asigura vizualizări. Unde? Cred că este evident – în spațiul public, la TV8”, menționează Bilețchi.

Mai mult de atât, unionistul dezvăluie că în cadrul aceleiași înregistrări, Filat i-ar adresa un șir de mulțumiri, colectivului de femei angajate la TV8.

„La final, Filat vă spune mulțumesc și transmite mulțumesc fetelor. Dumneavoastră aveți doar o singură fată cu domnul Filat, care se numește Ecaterina. Deci, mulțumirea pentru fete vine din partea lui Filat pentru celelalte persoane complice la tot ce s-a întâmplat la TV8”, a mai spus Bilețchi.

În același timp, Vlad Bilețchi n-a ezitat să reamintească urmăritorilor săi despre faptul că cunoscuta prezentatoare de la TV8, Angela Gonța, se plimbă la volanul unui automobil de lux, de marca – Mercedes GLC 250, prețul căruia pornește de la 75 000 de euro.

„Doamna Angela Gonța, vreau ca public să ne spuneți a cui este Mercedes-ul alb, cu numerele LLA 958, în care ați fost surprinsă și cât el costă, de la cine l-ați primit. Dacă nu cumva a fost vreun cadou de la Filat sau Șor, pentru faptul că ați trăit împreună cu el, pe bani munciți din taxe și impozite”, a menționat Bilețchi.https://www.youtube.com/embed/qyoky5DhNQ4?feature=oembed

Amintim că, Angela Gonța, soția ex-Prim-ministrului, demis pentru corupție, Vlad Filat, a fost surprinsă de nenumărate ori la volanul Mercedesului alb de 75 000 de euro.

Automobilul prezentatoarei TV8, ar fi fost procurat la data de 28 martie 2016. Totodată, acesta ar fi înregistrat pe numele lui Veaceslav Beț, șoferul lui Vlad Filat.