Negocierile dintre cele două părți, Federația Rusă și Ucraina, anunțate pentru aseară, apoi pentru această dimineață, încă nu au început. „Întrucât membrii delegației ucrainene se adună mai întâi în Polonia, apoi vin la locul indicat pentru discuții, negocierile au fost transferate pentru ora 15:00 și vor avea loc, așa cum s-a stabilit anterior, pe teritoriul Belarus”, a anunțat șeful delegației Federației Ruse de negociatori, Vladimir Medinski.

„Negocierile vor avea loc pe teritoriul Belarus. Având în vedere că delegația Ucrainei se adună în Polonia, după care vine spre locul stabilit pentru discuții, negocierile ar putea începe la ora 15:00. Ei au menționat că se vor strădui să ajungă mai devreme, poate chiar de dimineață, dar se vede că nu reușesc, de aceea noi, absolut calm, așteptăm ora 15:00.

Delegația rusă acum muncește. Avem un bloc din 3 propuneri în ceea ce privește aspectul tehnico-militar, cel umanitar-internațional și aspectul politic. Noi acum suntem la etapa de discuții pentru a găsi numitorul comun pe aceste aspecte, deci avem pe ce ne concentra eforturile, atât timp cât așteptăm delegația ucraineană”, a declarat Medinski, citat de Tass.