Primarul general Ion Ceban împlinește astăzi vârsta de 42 de ani. Această vârstă frumoasă l-a prins în fruntea Primăriei Chișinău, asta după ce a avut o carieră impresionantă de politician.

De când a câștigat acesta mandatul, a reușit să facă foarte multe lucruri și să implementeze foarte multe proiecte. La vârsta de 42 de ani se poate mândri de faptul că este primul primar care are un background bogat și o experiență extraordinară.

De când este edilul capitalei, a reușit să curețe Chișinăul de panourile publicitare ilegale, să dea în exploatare mai multe străzi reparate, să recupereze municipalității mai multe terenuri acaparate, sa reabiliteze mai multe zone verzi și parcuri și să lupte ferm cu corupția în municipalitate. A reușit să implementeze multe proiecte chiar dacă situația pandemică a încercat să-i pună bețe în roate.

Inițiativele de reparație a străzii Albișoara și de reabilitare a trotuarelor de pe Pușkin și Bodoni îi poartă numele, iar organizația licitațiilor pentru gherete este o revoluție și o luptă câștigată cu corupția.

În cariera s-a de politician a reușit să fie de 3 ori deputat, unde a venit cu foarte multe inițiative legislative.

La 42, Ceban spune că este împlinit și crede în ceea ce face. „Sunt mândru de echipa care este alături și facem uneori imposibilul”, afirmă acesta.