„Vremuri bune” la ei în buzunar și în case de lux. Primarul general Ion Ceban a venit cu critici față de unii lideri PAS, care ocupă funcții înalte în stat, despre averea ce o au ei. Edilul s-a arătat indignat de faptul că cei care au apartamente, case, terenuri și afaceri imobiliare, vin să învețe oamenii cum să lucreze mai bine și să fie „cinstiți”.

„ANI-ul nu vrea să întrebe de unde Președintele Parlamentului, Igor Grosu, are 8 terenuri, 3 averi imobiliare, un apartament, o casă de lux de locuit estimată la 18 mii de euro. Toate informația este publică. Aceștia care ne învață de la tribuna parlamentului să fim onești, cinstiți, etc. Arătați-mi oameni simple, care au așa averi? Sau acesta care are 3 apartamente, sau acesta care are bani prin offshore, milioane, fără a proba. Aceștia ne învață cum să trăim.

Am văzut și un președințel de comisie, de economie, care este specialist în toate, mai ales în a comenta pe Facebook. M-am uitat foarte atent, este „om integru, om bun, om cinstit”, are 3 apartamente, o casă, mașini. Nu vor organele de drept să cerceteze de unde un președințel de comisie, care nu a făcut ceva în viața lui, are așa avere?

Apropo, acest președințel de comisie l-am adus eu acasă. Era în diasporă. L-am adus la Ministerul Educației, l-am angajat, iar după jumătate de an l-am dat afară. Că în afară de a strica aerul în minister nu a făcut nimic bun, doar a stricat aerul. Acum strică aerul prin parlament. Și în loc să se ocupe de legi, el scrie pe Facebook, de dimineața până seara. Treziți-vă o dată”, a declarat Ceban.

Edilul mai spune că fiindcă multe au realizat la nivel de țară, scopul lor este Chișinăul. „Am impresia că toate au fost rezolvate în țară”, a precizat edilul. Primarul a mai spus că cei de la guvernare visează la Primăria Chișinău, din acest motiv ei vin cu critici și atacuri.