Împreună cu responsabilii din cadrul preturii Ciocana, Primarul General, Ion Ceban, a inspectat lucrările în cadrul proiectelor în desfășurare.

Astfel în prezent în sector se lucrează la:

  1. Reparația trotuarului și a aleii din str. M. Sadoveanu, în perimetrul str. A. Russo – I. Vieru și a pistei pentru bicicliști. Acolo va fi instalat mobilier urban, amenajate locuri de parcare și spațiu verde.

2.Aleea școlarilor în partea de sus a bd. Mircea cel Bătrân, între str. P. Zadnipru și I. Vieru, este pregătită pentru asfaltare. În zonă sunt efectuate lucrări de reabilitate a scărilor care fac legătura cu blocurile de locuit, Liceul Teoretic „Constantin Negruzzi” şi cu grădinița de copii nr. 188.

  1. Pe str. I. Vieru este reabilitat trotuarul în perimetrul bd. Mircea cel Bătrân – str. M. Sadoveanu.
  2. Trotuarul din bd. Mircea cel Bătrân, partea pară, este în proces de reabilitare. Actualmente se lucrează în perimetrul P. Zadnipru – bd. Mircea cel Bătrân 8.
    În zonă va fi asfaltat trotuarul, amenajate locuri de parcare și spațiile verzi.
    Proiectul este multianual. Într-un final trotuarul din bd. Mircea cel Bătrân va fi reabilitat de la str. Ginta Latină până la str. I. Dumeniuc.
  3. Au început și lucrările de amenajate a zonei verzi din „Ciocana 12”, din adiacentul str. M. Drăgan 30/3; 30/8; 30/9. Acolo vor fi amenajate alei pietonale, locuri de parcare, o zonă de șah și va fi instalat mobilier urban.