În contextul în care astăzi va avea loc inaugurarea ,,Târgului de Crăciun” de pe str. 31 august din capitală, sunt preconizate locuri de parcări pe următoarele străzi: – str. Pușchin, tronsonul cuprins între str. 31 august – V. Micle pentru CD; – str. Pușchin, tronsonul cuprins între str. 31 august – V. Micle, pe partea Palatului Național, pentru invitați. – str. V. Micle, tronsonul cuprins între str. Pușchin – V. Pârcalab pentru participanții la concertul ,,Potcoava de Aur”; – str. B. Bodoni, tronsonul cuprins între str. V. Micle – 31 august pe trotuar; – PMAN de la str. Bodoni spre brad în trei rânduri pentru doritorii de a participa la eveniment.

Potrivit unui comunicat al INP, pe toată durata desfășurării evenimentului, ofițerii de patrulare vor asigura securitatea publică şi personală a cetăţenilor și oaspeților prezenți la sărbătoare și siguranţa traficului rutier.

De asemenea, aceștia vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

INP solicită cetățenilor să se conformeze indicațiilor polițiștilor de patrulare care vor dirija circulația rutieră, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.