Muncitorii din Parcul de Troleibuze nr.1 din capitală au fost evacuaţi astăzi, după ce un bărbat a sunat şi le-a spus poliţiştilor că la faţa locului s-ar afla o bombă. Informaţia a fost confirmată de către Silviu Muşuc, şef-adjunct al Poliţiei municipale.
„A parvenit un apel precum că la faţa locului s-ar afla o bombă. Angajaţii noştri cercetează cazul”, a declarat Silviu Muşuc, citat de trm.md.

„În jurul orei 11:45, la serviciul specializat 902 a fost recepţionat un apel de la o persoană de gen masculin, care a comunicat că în Parcul de Troleibuze nr.1 se află un obiect explozibil. La fața locului s-a deplasat echipa de geniști a Inspectoratului de Poliție Buiucani. Personalul a fost evacuat, iar zona încercuită. În urma cercetărilor, obiecte explozibile nu au fost depistate”, a menţionat pentru TRM.MD, Natalia Stati, ofițer de presă al Direcției de poliție a capitalei.
Potrivit Nataliei Stati, la moment se întreprind măsuri întru stabilirea şi identificarea persoanei care a făcut apelul. Pe cazul dat a fost pornită cauză penală, iar dacă va fi găsită vinovată, persoana riscă până la doi ani de închisoare.