Consilierii municipali din partea PSRM au protestat, astăzi, împotriva ilegalităților comise de PAS în sectorul imobiliar. În debutul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, aleșii locali au ieșit cu mai multe pancarte pe care era scris “PAS – Mafia imobiliară!”. Socialistul Dinari Cojocaru susține că reprezentanții PAS eliberează autorizații de construcție, fără respectarea anumitor cerințe minime.

“Dacă vorbim de Poșta Veche, strada Stăuceni cu Iazului și Crucii, acolo se construiește renumitul complex “Cluj”, unde vor fi peste 6800 de apartamente. Nu trebuie grădiniță? Nu trebuie școală? Nu trebuie drum? Dar la care rețele inginerești se vor conecta? Amintesc, terenul îi aparține administrației publice locale Stăuceni. Și a apărut aici interes. Cine e primar la Stăuceni? A cui e majoritatea în consiliu? PAS! Ei sunt cei care crâșuiesc construcția dată”, a declarat Cojocaru.

Consilierul socialist a declarat că aceeași situație se atestă și în zona Aeroportului, acolo unde terenul îi aparține primăriei Băcioi, condusă de un primar PAS.