Calea Ferată din Moldova informează cetățenii că, începând cu ziua de joi, 24 februarie, s-a dispus sistarea circulației trenului pe ruta Odesa-Chișinău, pe un termen nedeterminat. Măsura respectivă a fost adoptată de Comisia pentru Situații Excepționale a R. Moldova și vine în contextul tensionării situației de securitate din Ucraina, în urma „operațiunii speciale” a Federației Ruse pe teritoriul statului vecin.

„Pasagerii care au procurat biletele pentru cursa menționată, le pot returna la casele Gării Feroviare Chișinău, cu rambursarea sumelor achitate înapoi. Pentru mai multe informații despre mersul trenurilor și prețurile la bilete apelați la: +37322833333. Despre eventuale modificări a curselor, vom informa adăugător”, se arată în anunțul CFM.

Totodată, Calea Ferată din Moldova a anunțat despre lansarea, înainte de termen, a cursei Chișinău –Iași – Chișinău. Astfel, începând cu 25 februarie, în zilele de vineri, sâmbăta și duminică, trenul va circula conform graficului stabilit:
06:40 plecarea din Chișinău – 11:13 sosirea în Iași
17:40 plecarea din Iași – 21:52 sosirea în Chișinău

„Pasagerii cursei Chișinău-Iași, pot beneficia de transfer GRATUIT din și spre Aeroportul Internațional Iași”, mai anunță CFM.