În curând va avea loc Congresul partidului „Mișcarea Alternativă Națională”, creat de primarul general al Chișinăului, Ion Ceban. Edilul a anunțat acest lucru în cadrul emisiunii Prime Time de la Prime TV, fără a preciza, însă, data concretă a acestui eveniment, promițând însă că va face publică ulterior.

-„Multe dintre diferitele partide, orașe, districte apelează la noi, se întreabă – ce, unde, când. Dar nu avem nevoie de cantitate, ci de calitate. În echipa mea de la primărie nu sunt doar oameni celebri care apar regulat în emisiunile TV. Partidul „Mișcarea Alternativă Națională” nu are nevoie de „stele”, ci de oameni care pot obține rezultate. Și cunosc astfel de oameni, iar cu acest mesaj fac un apel către toți cei care vor să se alăture partidului nostru.

Cetăţenii Moldovei s-au săturat de cei care doar vorbesc şi promit, aşa cum se întâmplă în ţară în ultima vreme. Cetăţenii aşteaptă cazuri concrete. Prin activitatea mea am arătat că treburile mele sunt foarte aproape de ceea ce am promis. Împreună cu echipa mea, de care sunt foarte mândru, am demonstrat că, dacă doriți, puteți obține succes în cazuri specifice. Dacă am putea lucra eficient la Chișinău, vom putea lucra în toată țara”, a subliniat Ion Ceban.

Reamintim că Partidul Politic „Mișcarea Alternativă Națională” a fost înregistrat în septembrie anul acesta.