Autorităţile moldovene vor acoperi cheltuielile pentru repatrierea femeii decedate în urma unui accident terifiant, produs în România, dar şi pentru întoarcerea celor şase pacienţi internaţi la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani.

“Am fost informat despre regretabilul accident care s-a produs noaptea trecută, în apropiere de Mărășești, România. Guvernul va asigura transportarea acasă a corpului neînsuflețit al femeii decedate. De asemenea, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI monitorizează și va monitoriza în continuare starea celor 6 pacienți internați la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani, până când îi vom aduce acasă. În numele Guvernului și al meu personal, exprim condoleanțe rudelor și celor apropiați. Le doresc însănătoșire grabnică celor care au avut de suferit. Mulțumesc, în același timp, polițiștilor și drumarilor care au muncit toată noaptea ca noi să putem ajunge astăzi unde ne-am pornit. Totuși, conduceți cu grijă și cu prudență!”, a postat premierul Pavel Filip, pe facebook.

Amintim că o persoană a murit, iar alte șase au fost rănite după ce un autocar cu numere moldovenești s-a răsturnat în județul Vrancea din România.