Primăria Chișinău a reușit să creeze o adevărat poveste feerică în capitală, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Potrivit primarului general Ion Ceban, timp de 2 zile în centrul Capitalei în PMAN, au venit mii de oameni, mii de copii.

„Cei mari pot servi din bucatele prezentate la târg, cei mici sigur că se bucură de locațiile cu distracții, cât și de căsuța lui Moș Crăciun, unde timp de 2 zile circa 5 mii de copii au primit cadouri de la Moșul și au făcut poze.

În acest an, ținând cont de toate circumstanțele am decis să reducem din perioada de sărbători, decât să le anulăm cu totul. Nu putem anula fericirea copiilor.
Am dispus ca vineri, sâmbătă și duminică toți copiii să primească cadouri în căsuța de la Moș Crăciun. Rog părinților să nu să se Îmbulzească, să se certe.

Mă bucur că la lansarea târgului a fost frumos, a fost multă lume și mă bucur. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au participat. Mă bucur că s-au alăturat la deschidere partenerii noștri, ambasadori, dar și alții. Tot sâmbătă au pornit în caravană troleibuzele decorate. La fel în toate sectoarele sunt amenajate străzile, aleile, parcurile și rondurile. Mai rămân câteva locații cum Bd. Dacia care va fi conectat în data de 24 decembrie.

Pe 24 decembrie, începând cu ora 18:00 vor fi alte evenimente care ne propunem să le organizăm. Urmăriți agenda noastră.

Sunt producătorii economici, sunt meșteșugarii noștri, sunt cei care zi de zi vă așteapă.
Primăria Chișinău a organizat cu drag și vă așteptăm în fiecare și. Știu că foarte muți oaspeți, foarte mulți vin din localități, vin acasă de peste hotare de sărbători. Noi am creat un colț de Europă aici acasă. Ne dorim să facem și mai mult.

Și da, în această lună cu familia, colegii și prietenii, voi trece foarte des pe la Târg, inclusiv, seara pentru a mânca o plăcintă”, a declarat Ceban.

Edilul a vorbit și despre bugetul cheltuit, făcând câteva precizări. „Menționez odată în plus pentru cei care ne întreabă cât am cheltuit. Banii au fost programați în buget, la final vom putea spune o cifră, mai ales că avem foarte mulți parteneri a evenimentului și de fiecare dată spun despre ei – Moldindconbank, Master Card, Keller Holz, Coca-Cola. Parteneri media: Point.md, Realitatea LIVE, Unimedia, Aquarelle 90,7 FM. Mulțumesc și altor Asociații care au venit cu suport și cadouri pentru copii”, a conchis edilul.