Din 23 iulie și până pe 24 august, va fi suspendat traficul rutier pe str. N. Testemițanu, tronsonul cuprins între străzile Arborilor şi Ion Inculeț. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada N. Testemițanu, transmite IPN, citată de Radio Chişinău.

Autoritățile municipale informează că autobuzele nr.9, în direcția orașului Codru, vor circula de pe strada A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, Șoseaua Hâncești, Miorița, Grenoble și în continuare pe traseul stabilit. Retur, vor circula de pe strada Grenoble pe Gh. Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele nr. 125, 190 și 191, în direcția spre strada N. Testemițanu, vor circula de pe strada Tighina pe A. Mateevici, Pan Halippa, Șoseaua Hâncești, Miorița, Grenoble, N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit. Retur vor fi direcționate de pe strada N. Testemițanu pe Grenoble, Gh. Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.