După ce a fost majorat prețul pentru o călătorie în transportul public, primarul general Ion Ceban a decis ca mai multe curse solicitate să fie suplinite cu troleibuze și să nu fie scoase unități de transport așa cum se făcea pe perioada de vară cum anii precedenți.

„Și deoarece sunt unele discuții publice, plângeri precum că în unele unități nu este inclus aerul condiționat, sau alte neconformități.
Din această săptămână vor fi făcute verificări inopinate ale colegilor mei în diverse unități de transport public pentru a vedea cum stau lucrurile.
La final va fi făcut un raport și luate deciziile necesare. Vreau să anunț, toți șoferii sunt informați ca în toate unitățile unde sunt aparatele de aer condiționat, să lucreze. În toate cele 240 de unități noi pe care le-am adus, aer condiționat sunt. Altele, care la fel par a fi noi, pot să nu existe, iată în acestea am rugat colegii să plaseze un panou informativ că aceste troleibuze sau autobuze nu au aparate de aer condiționat”, a declarat Ceban.

Edilul spune că acolo unde ele au fost procurate fără aer condiționat, șoferii nu au de unde porni, iar călătorii nu ar trebui să se supere pe șoferi deoarece anterior cei din fruntea primăriei nu s-au gândit la acest lucru.