Primarul general Ion Ceban a venit cu o reacție, după ce bulevardul Ștefan cel Mare a fost eliberat de protestatari și corturile lor. Edilul spune că trebuia să le arate celor de la guvernare ce scrie în lege, ca ulterior să acționeze.

„Ați văzut, dacă le arăți o pastilă, pot să se mobilizeze. Dacă le arați cum să citească legea, pot să intervină. Cum au intervenit la homosexuali și în altă parte. 5 minute le-au trebuit. Poliția să își facă treaba și să nu mai asculte de incompetenții și cei care vor să ducă lumea în eroare”, a declarat Ceban.

Amintim că corturile din centrul capitalei au fost scoase de mascații de la Fulger. În această dimineață edilul a făcut o acțiune de protest și a blocat bulevardul Ștefan cel Mare, în fața Primăriei Chișinău, pentru a demonstra că nu este nevoie de autorizație pentru a face bloca artera principală din capitală. Edilul a reacționat dur, după ce mai mulți deputați au declarat că Ion Ceban le-a dat autorizație protestatarilor, pentru a-și pune corturile în centrul capitalei.