Silvia Radu continuă demisiile la Primăria Chișinău, scrie ziarulnational.md.

Un comunicat de presă al autorităților municipale anunță că Ana Lucia Culev a fost eliberată, începând cu 13 aprilie curent, din funcţia de şef al Direcţiei cultură a Primăriei municipiului Chişinău.

Totodată, Olga Ursu a fost numită, din 4 aprilie, în funcţia de şef al Direcţiei generale finanţe, în urma unui concurs, iar în funcţia de şef al Direcţiei autorizare şi disciplină în construcţi a fost numit Oleg Maevschi.

Din 10 aprilie, în funcţia de şef interimar al ÎM „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” a fost numit Serghei Carp. În acelaşi timp, din 6 aprilie în funcţia de director interimar al ÎM „Parcul Urban de Autobuze” este numit Vitalie Copaci. Ambele persoane au fost numite până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante.

De asemenea, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante, Rodica Guţu va asigura interimatul funcţiei de şef al Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport, iar Viorica Negrei a revenit în funcţia deţinută anterior, de şef adjunct al Direcţiei generale.

Din 11 aprilie curent şi până la desemnarea câştigătorului concursului pentru ocuparea funcţiei respective, interimatul de şef al Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare este asigurat de Ghenadie Dubiţa, după ce Petru Gontea şi-a prezentat demisia din funcţia deţinută în cadrul Direcţiei.

În acelaşi timp, Lucia Caciuc a fost detaşată în funcţia de şef interimar al Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante.

Şeful Direcţiei pentru colectarea impozitelor şi taxelor locale, Gheorghe Gasnaş, a fost eliberat din funcţie, în legătură cu transferarea sa în cadrul Serviciului Fiscal de Stat, iar Cristina Vizitiu a fost numită în funcţia de şef adjunct al Direcţiei respective.

Din 11 aprilie, interimatul funcţiei de pretor al sectorului Ciocana este asigurat de Sinilga Şcolnic, pentru o perioadă de două luni.

Sursa: ziarulnational.md.