Primarul general Ion Ceban este unica persoană, care în comparație cu orice persoană care a candidat vreodată la vreo funcție, ce și-a îndeplinit în jur de 70% din cele promise în campania electorală. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro Tv.

Edilul spune că până la final de mandat, în jur de 95% din programul său electoral va fi realizat. Mai mult, edilul spune că pe lângă programul său electoral au fost făcute zeci de alte proiecte.

Ghișeul unic al Primăriei Chișinău va fi lansat în 2-3 săptămâni. Declară primarul general Ion Ceban în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la Pro TV.

Potrivit acestuia, ghișeul unui nu a fost lansat pentru că nu s-au finalizat toate procedurile pe intern. „El deja este funcțional. Noi nu îl deschidem pentru că nu au fost toate procedurile pe intern finalizate, cu privire la documentul electronic.

„Noi în Primăria Chișinău avem în implementare și deja implementate, proiecte mai multe decât au fost realizate în ultimii 30 de ani. Este vorba de drumuri, trotuare, curți de blocuri, parcuri, spații verzi, Grădina Zoologică, proiecte în suburbii, etc. Și nu am făcut nicio diferență politică, de loc. avem 2 primării de la PAS – Stăuceni și Băcioi. Avem investiții foarte mari acolo – și pe drumuri, și pe grădinițe, și pe iluminat, și pe transportul public.

Nu am făcut nicio diferență și nu fac diferență. În Primăria Chișinău facem lucrurile să se miște. Anul trecut s-a spus că era an electoral. Anul acesta avem mai multe proiecte decât anul trecut. Anul viitor vom avem mai multe proiecte decât anul acesta.

Peste 70% din ceea ce am promis în campania electorală, noi am implementat. Dar vreau să știți că sunt peste 500% ce nu sunt incluse în programul electoral și le-am realizat. Eu vreau o singură guvernare, nu contează, parlament, guvern, colegii mei din alte părți cine a elaborat din programul său electoral în 2 ani de zile ceea ce și-a propus în 4 ani, la nivel de 70%”, a declarat Ceban.

Edilul a recunoscut că a avut unele probleme în unele cazuri, dar și unele sabotări, însă a mers mai departe pentru a îndeplini promisiunile.