Jurnalista Angela Gonța este sfătuită să-și închidă contul de Facebook, dar și ușa de la TV8, pentru binele tuturor. Cu acest îndemn a venit ex-premierul Ion Sturza, comentând astfel la postarea scrisă de Gonța precum că atacurile din ultima perioadă nu sunt îndreptate împotriva Nataliei Morari, dar împotriva TV8, transmite sinteza.org.

Sfatul lui Sturza a fost apreciat de sute de moldoveni. Dacă postarea Angelei Gonța a adunat 520 de reacții, dintre care 208 au fost emoticoane de râs, atunci comentariul lui Sturza a primit 461 de aprecieri.

Postarea Angelei Gonța a stârnit furia multor moldoveni, iar unii internauți comentând că jurnalista s-a înfruptat din donațiile de 3.8 milioane de dolari, bani folosiți pentru spalarea minților.

Alți moldoveni au acuzat-o pe Angela Gonța că ar fi cu obrazul gros și că este tupeistă.

„Angela Gonta ai obrazul gros și încă ești și foarte tupeistă! Dacă ai măcar un pic de bun simț care-ți scuze și nu mai apărea cu tot felul de prostii prin comentarii. Te laudă lumea că ești jurnalistă foarte bună, dar scrii 5 comentarii și în 4 faci greșeli de ortografie.”, se spune în comentariul semnat de Serghei Ciliuta.

Ex-premierul Ion Sturza, sfat pentru jurnalista Angela Gonța: Închide Facebook și ușa de la TV8

Sinteza.ORG amintește că după ce Natalia Morari a recunoscut că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon, foștii ei colegi de la TV8, dar și prieteni din societatea civilă, au început să se disocieze de ea.