Un bărbat în vârstă de 37 de ani originar din capitală a fost reținut fiind suspectat de comiterea unui furt din locuință.

Cazul a avut loc pe data de 15 octombrie. Polițiștii au fost sesizați de către proprietarul apartamentului amplasat pe strada Ion Creangă. Bărbatul a comunicat că  din locuința pe care o dădea în chirie i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale.

La locul faptei oamenii legii au stabilit că suspectul închiria apartamentul respectiv. Individul a sustras un laptop, o consolă de jocuri, bijuterii, dar și accesorii pentru telefoane, iar după, a fugit tot cu bunurile străine. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 9.200 de lei.

Suspectul a fost localizat și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina și a predat o parte din bunurile sustrase.

Făptașul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt. Conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 de ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.