Ruslan Codreanu a cerut responsabililor de la Apă-Canal ca groapa de pe strada Sfatul Țării să fie astupată într-un regim de maximă urgență. Despre asta anunță oficialul pe pagina sa de Facebook. Acesta a mai solicitat Direcției Transport să elaboreze un proiect de decizie ce stabilește penalități pentru agenții economici care nu execută corespunzător lucrările de restabilire a carosabilului după reparația rețelelor inginerești și să fie incluși într-o listă neagră scrie allmoldova.com.

„I-am avertizat de mai multe ori pe directorii Apă-Canal și Termoelectrica despre necesitatea de a acoperi în timp util și calitativ porțiunile de drum, după modernizarea rețelelor inginerești. Anume aceste două întreprinderi au contracte cu agenții economici privind executarea acestor lucrări, dar constat cu regret că nu urmăresc finalizarea și calitatea reparațiilor.

Întrucât astfel de probleme apar destul de des, am solicitat Direcției Transport să elaboreze un proiect de decizie ce stabilește penalități pentru agenții economici care nu execută corespunzător lucrările de restabilire a carosabilului după reparația rețelelor inginerești și să fie incluși într-o listă neagră. Documentul urmează să fie înaintat Consiliului Municipal spre aprobare”.