Un echipaj al Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă a Direcției de Poliție mun. Chișinău, patrulând sectorul deservit, au recepționat un apel de la serviciul unic 112, precum că pe bd. Cuza Vodă în fața unui club de noapte, doi vizitatori au intrat în conflict cu paza, scrie hotnews.md.

La fața locului polițiștii au depistat doi bărbați care erau în stare de ebrietate, aveau un comportament agresiv și se exprimau cu cuvinte necenzurate, la cerințele legale a forțelor de ordine să înceteze acțiunile ilegale, ultimii nu au reacționat. Astfel polițiștii BPRO cu suportul angajaților BPDS “Fulger”, indivizilor le-au fost aplicate mijloacele speciale, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție a sectorului Botanica, pentru stabilirea identității și circumstanțelor.

Ulterior în cadrul documentării aceștea s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 31 ani și respectiv 32 ani. Pentru acțiunile lor ilegale indivizii au fost documentați prin prisma articolului 354 și 336 Codul Contravențional “Huliganism nu prea grav” şi “Nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept ”. Reiterăm că, Poliţia Capitalei a sporit activităţile specifice pe timp de noapte în contextul combaterii şi prevenirii infracţiunilor stradale, asigurând astfel ordinea şi siguranţa publică.