Amenajarea spaţiilor verzi din capitală continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, după finalizarea mai multor proiecte de infrastructură, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” efectuează lucrări în acest sens.

“Vorbim aici despre trotuarele din strada I. Creangă, recent reparată, unde este presărat pământ şi semănată iarbă pe porţiunea de la Parcul ,,Dendrariu” spre bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

La fel, se lucrează la amenajarea spaţiului verde de-a lungul carosabilului pe str. Albişoara care a fost reparată anul trecut, dar şi str. Paris”, a declarat acesta.

Astfel de lucrări au mai fost recent efectuate pe str. Calea Ieşilor, în parcul ,,La Izvor”, iar de curând au început a fi amenajate spaţiile verzi din scuarul ,,Şipca” de pe str. N. Dimo şi în curţile reparate în cadrul proiectului ,,Curţi confortabile” în sectorul Ciocana.

Ceban mai afirmă că actualmente şi pe str. Calea Orheiului sunt efectuate lucrări de pozare a sistemului de irigare, iar ulterior spaţiul verde de-a lungul străzii la fel va fi amenajat.