Starea celor doua tinere internate după accidentul de la Todireşti, care a curmat viaţa a cinci oameni, s-a îmbunătăţit. Femeia care şi-a pierdut copilul şi soţul o rămâne în continuare în stare gravă, cu mici schimbări. O altă victimă, care a supravieţuit accidentului, este în stare stabilă, a comunicat pentru Radio Moldova Actualităţi, ofiţerul de presă al Spitalului de Urgenţă, Petru Craveţ.
„Starea pacientelor rămâne în continuare gravă, cu mici schimbări. Pacienta în vârstă de 24 de ani, care a fost ieri conectată la aparatele mecanice are o stare mai stabilă, deci nu s-a înrăutățit. Cealaltă pacientă este chiar mai activă, comunică. În curând vor fi efectuate și niște intervenții chirurgicale, în cazul în care starea devine tot mai bună. În continuare pacientele se află sub monitorizare, tratament intensiv, terapeutic”, a declarat ofițerul de presă al Spitalului de Urgență, Petru Craveț, citat de trm.md.

Amintim că în accidentul de lângă Todirești, produs la începutul săptămânii, şi-au pierdut viața cinci persoane, printre care un copil de un an şi jumătate. Automobilul, cu numere de înmatriculare transnistrene, era condus de un locuitor al satului Geamăna, în vârstă de 33 de ani care, deplasându-se cu viteză excesivă din direcția Chișinău, a pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens şi a tamponat frontal un alt automobil la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani din satul Gura Bâcului.

Șoferul primei mașini, dar şi pasagerul, fostul jucător, antrenor și arbitru de fotbal Ion Clipa, au murit pe loc. Din celălalt automobil și-au pierdut viața trei oameni: șoferul, un tânăr de 22 de ani şi copilul acestuia, de un an și jumătate.