Ieri, Ministerul Afacerilor Interne în parteneriat cu Organizația Umanitară  „Norge-Moldova”, au oferit scaune cu rotile pentru cinci veteranii MAI, care au deficiențe locomotorii.

La eveniment a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, șeful SPIA, Vitalie Moisei, președintele asociației de veterani, Alexei Armaș și Primarul satului Selemet, Tatiana Badan.

Cele cinci scaune cu rotile au fost înmânate rudelor veteranilor, deoarece aceștia nu au avut posibilitatea de a se deplasa.

În contextul sărbătorilor de iarnă, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a felicitat pe cei prezenți, în special rudele veteranilor oferindu-le câte un  coș cu fructe și dulciuri.

„Vă doresc sănătate și putere, să aveți parte de cele mai calde sărbători în sânul familiei. Ne bucurăm că putem ajuta și cu siguranță o vom face ori de câte ori va fi nevoie”,a spus ministrul de interne, Alexandru Jizdan.

Totodată, un cuvânt de felicitare a transmis și Primarul satului Selemet, Tatiana Badan, adresând urări de bine veteranilor și rudelor acestora, iar conducerii MAI mulțumiri pentru implicare și colaborare. Exprimând în același timp deschiderea autorităților publice locale pentru conlucrare în vederea realizării a noi proiecte umanitare și de ajutor social.

„Norge-Moldova” este o organizație de ajutor umanitar din Norvegia care și-a concentrat activitatea în Republica Moldova. Cele mai multe proiecte fiind realizate cu succes în satul Selemet, r-nul Cimișlia.