Deputatul PSRM, Grigore Novac, susține într-o postare pe pagina sa de socializare că “gruparea criminală Plahotniuc-Șor atacă din nou Moldova”. Potrivit socialistului, aceștia au preluat din nou controlul asupra Curții Constituționale pentru a-și apăra taxa aeroportuară de 9 euro percepută de la fiecare pasager.

“Interesant, oare ce părere au cei de la Procuratura Generală și Serviciul de Informații și Securitate vis-a-vis de aceste acțiuni ???”, a se întreabă deputatul.

Novac nu înțelege cum în acest joc s-au lăsat “atrași” Maia Sandu și Andrei Năstase.

“Au furat aeroportul, au păstrat o taxă ilegală din care se îmbogățesc, acum o apără cu toate instrumentele, folosindu-se inclusiv de Curtea Constituțională. Este de neînțeles de ce Maia Sandu și Andrei Năstase au fost atrași în acest joc al grupării Pro-Șor. ȘOR, Plahotniuc și Candu peste noapte au devenit aliații lui Sandu și Năstase și au uitat că un an în urmă acești criminali țineau Republica Moldova capturată și îngenuncheată”, afirmă socialistul.

Potrivit lui Novac, interesele lui Sandu-Candu-Șor-Năstase se unesc atunci când vor să blocheze împrumutul de 200 de milioane de euro din Rusia și suportul Guvernului pentru cetățeni și mediul de afaceri.

“Opoziția acum vrea ca Moldova să intre în colaps economic și social, iar grupările criminale să preia puterea pentru a fura din nou. Moldova, păzește-te!”, a mai scris deputatul PSRM.