Patru persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, în această dimineață, după ce un microbuz de pe linia 101 s-a lovit cu un automobil. Accidentul a avut loc în sectorul Botanica al capitalei, în jurul orei 7:00 dimineaţa, informează 24h.MD.

Potrivit poliţiei, vinovat de producerea accidentului s-ar face şoferul de maxi-taxi.

„Preliminar, din cercetările făcute la faţa locului de poliţişti s-a stabilit că s-ar face vinovat şoferul de pe linia 101, care nu ar fi cedat trecerea automobilului de model Opel”, a spus ofiţerul de presă al Poliţiei Municipale, Natalia Stati.

Bărbatul care se afla la volanul microbuzului a refuzat să vorbească cu jurnaliştii.

În urma accidentului, patru pasageri, trei femei şi un tânăr, care se deplasau cu microbuzul, au fost transportaţi la spital.

„Toţi au suferit contuzii ale ţesuturilor moi, în regiunea feţei, la mâini. După ce au primit asistenţa medicală necesară au fost externaţi”, a precizat ofiţerul de presă al Institutulul de Urgenţă, Petru Craveț.

Dacă se va stabili că leziunile pasagerilor sunt uşoare, şoferul microbuzului riscă o amendă 1.000 de lei şi şase puncte de penalizare. În caz că se va constata că traumatismele sunt medii sau grave, bărbatul riscă dosar penal.