Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a lansat, azi, Săptămâna Familiei, care are drept scop promovarea valorilor tradiționale. Socialistul Vladimir Bolocan a declarat că a venit timpul când societatea trebuie să se unească, pentru a opri propaganda homosexualismului.

“Astăzi, homosexualii lansează săptămâna comunității LGBT în Moldova, care se va încheia duminica viitoare cu un marș al gaylor. Ei au  ales această perioadă nu întâmplător. Duminica viitoare creștinii ortodocși sărbătoresc Dumica Mare, una dintre cele mai mari sărbători religioase. Anume în această zi, când e mare sărbătoare religioasă, când oamenii din țara noastră merg la Biserică apoi sărbătoresc în familie, cei care promovează desfrâul vor organiza marșul homosexualilor”, a declarat Bolocan.

Bolocan a amintit că reprezentanții Blocului sunt împotriva formării familiilor dintre bărbat și bărbat ori femeie și femeie, înfierea copiilor de către familiile homosexuale, ori schimbarea sexului copiilor, interzicerea cuvintelor „mama” și „tata” pe care le înlocuiesc cu „părinte 1” și „părinte 2”.

“Suntem împotrivă ca copiilor să le bage în cap că există „sexul 3”, adică încă nu este clar ce sunt – fata sau băiat și vor decide doar după vârsta majoratului”, a spus Bolocan.