Un bărbat de origine străină, în vârstă de 73 ani, a apelat după ajutor la Poliţia Capitalei prin intermediul serviciului specializat 902, comunicând că ar fi fost agresat fizic şi jefuit de două persoane, în timp ce se deplasa pe o stradă. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01.30, pe bulevardul C. Negruzzi.

Astfel, poliţiştii au reuşit să localizeze şi să reţină doi suspecţi în acest caz, care s-au dovedit a fi doi minori cu vâstele de 13 ani şi respectiv 15 ani, domiciliaţi în Capitală. Ulterior aceştia au fost predaţi grupei operative pentru documentare, care venise la faţa locului în vederea constatării tuturor circumstanţelor. Asupra lor poliţiştii au depistat telefonul mobil sustras de la victimă.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru jaf, care va fi administrată şi gestionată de către Procuratura Capitalei, întrucât subiecţii infracţiunii sunt persoane cu vârste minore. Persoanele pasibile de comiterea infracţiunii riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.