Pop starul canadian Justin Bieber a respins o ofertă substanţială din partea stuff-ului Partidului Republican pentru a cânta la un miting de campanie al candidatului conservator la Casa Albă, Donald Trump.

Potrivit ziarului spaniol ABC, Justin Bieber nu vrea să aibă de-a face cu Donald Trump. Pop starul ar fi respins 5 milioane de dolari pe care donatori ai Partidului lui Trump i-ar fi oferit pentru un show de 45 de minute la un miting electoral.

Bieber, care la început a spus că vrea să se gândească, până la urmă a respins oferta fiind sfătuit de prietenul său, jucătorul de baschet LeBron James. El a fost influenţat şi de dansatorii săi, majoritar afroamericani, care nu s-au arătat de acord să participe la un recital în favoarea candidatului republican.

Deşi suma era de nerefuzat, cea mai mare oferită vreodată unui artist pentru un asemenea spectacol, idolul adolescentelor a preferat să aibă grijă de imaginea lui şi să nu-şi manifeste public sprijinul pentru acest partid.

Chiar dacă asigură că nu este vorba de un miting electoral, candidaţii încearcă acum mai mult ca oricând să obţină susţinerea unor figuri populare care să suscite simpatia alegătorilor.