Un bărbat din statul american Pennsylvania a fost arestat, după ce autoritățile au descoperit că acesta a ținut prizoniere 12 adolescente.

Mai precis, polițiștii au descoperit că Lee Kaplan locuia împreună cu 12 fete, cu vârste cuprinse între șase luni și 18 ani. El le-ar fi violat și chiar ar fi făcut copii cu una dintre prizonierele sale.

Cea mai mare dintre fetele ținute prizoniere ar fi fost primită în dar de bărbatul în vârstă de 51 de ani. Cei care au făcut acest gest șocant sunt chiar părinții fetei, care fac parte din comunitatea Amish. Aceștia au fost arestați la rândul lor, iar în fața anchetatorilor au mărturisit că au decis să-și dea fiica lui Lee Kaplan, deoarece acesta i-a împrumutat cu bani ca să-și salveze ferma.

Ei au făcut acest lucru în urmă cu patru ani, iar de atunci individul a abuzat-o sexual pe adolescentă care i-a născut doi copii.

De altfel, potrivit primelor informații, se pare că nu doar această tânără ținută prizonieră ar fi fost dată în dar de cei doi părinți, Daniel și Savilla Stoltzfus. Autoritățile efectuează acum mai multe teste pentru a determina cu exactitate dacă adolescentele erau fiicele cuplului din comunitatea Amish, relatează CNN.

Drama adolescentelor ținute prizoniere s-a încetat, după ce autoritățile au fost alertate de o femeie care era vecină cu Lee Kaplan, care avea suspiciuni că se întâmplă ceva ciudat în apropiere. În urma apelului telefonic, autoritățile au descoperit cele 12 fete închise în casă. Niciuna dintre ele nu avea certificat de naștere și nici nu era înscrisă la vreo școală.