Pregătirile pentru festivalul „GUSTAR”, care se va desfășura în perioada 5-7 august 2016, în satul Furceni, Orhei, în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, sunt pe sfârșite, scrie 24h.MD.

Mai mult decât atât, bazinul râului Răut pe segmentul Podul Nou (la nord de s. Furceni) – Podul Vechi (s. Furceni) – s. Trebujeni a fost salubrizată de către 40 de activiști și voluntari, astfel încât zona te va întâmpina într-o curățenie absolută, iar festivalul se va desfășura într-un mediu eco.

 Cum să te pregătești tu de festivalul „GUSTAR”? În trei pași simpli:

  1. Ia-ți bilet pentru a avea acces în zona festivalului, online sau la telefon, fără a pierde timp. Pentru informații și rezervări de bilete accesează www.gustar.md, www.biletonline.eu sau la apelează nr. 022 233 898.
  2. Rezervă-ți un loc pentru camping în una dintre cele 3 zone de pe Peninsula Vacanței: # Young zone(100 de locuri), # Friend zone (100 de locuri) sau # Family zone. Pentru a rezerva un loc de camping, vezi harta amplasată la https://www.facebook.com/CNTiYoung/posts/1747527552184970, alege strada și numărul locului unde ai prefera să îți amplasezi cortul, apoi sună la nr. 022 233898 și fă rezervarea.
  3. Asigură-te că vei ajunge la timp la festival, rezervându-ți un loc în transportul disponibil pentru fiecare zi a evenimentului. Pentru bilete accesează http://www.fest.md/ro/bilete/diverse/festivalul-gustar-2016.

Vino la „GUSTAR” pentru a savura, timp de 3 zile, muzică bună pe două scene, un cadru natural superb cu suprafața de 8 hectare și un spectru larg de activități pentru toate categoriile de vârstă și pentru orice preferințe culturale!

Festivalul GUSTAR este realizat de „Sens Music” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Partenerul evenimentului este Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.