Sony i-a oferit actorului britanic suma de 150 de milioane de dolari, pentru a se reîntoarce în rolul spionului James Bond, pentru încă două pelicule, potrivit site-ului contactmusic.com, care citează anumite surse. De asemenea, Sony pregăteşte “terenul” pentru un actor mai tânăr în rolul lui Bond.

În timp ce zvonurile despre cine îi va da viaţă spionului Bond în noile filme circulă rapid, fanii vor fi fericiţi să afle că mai există speranţă în cazul lui Daniel Craig. Potrivit unor surse, actorul s-ar putea reîntoarce în rolul agentului 007, după ce i s-a oferit o sumă colosală.

Radar scrie că Sony a venit cu această ofertă deoarece se vrea o tranziţie lină către un succesor mai tânăr al agentului pe termen lung.

“Studioul este disperat să asigure serviciile oferite de actor, în timp ce introduc un succesor mai tânăr pe termen lung”, a declarat o sursă pentru site.

Aceasta a mai declarat că actorul în vârstă de 48 de ani “a jucat genial”, adăugând: “Toată lumea ştie cât de adorat este de producătorii executivi, iar ideea de a-l pierde într-un moment atât de crucial pentru franciză nu este o opţiune, din punctul de vedere al şefilor”.

“Daniel este cheia către o tranziţie lină şi sigură, în ceea ce îi priveşte pe şefii Sony şi Bond”.

“Vor să mai filmeze două filme, care vor fi făcute practic spate-în-spate, de preferat cu Daniel în rolul lui 007, înainte de a preda ştafeta figurativ altcuiva, pentru un al treilea film, care va marca începerea unei noi ere”, a mai adăugat sursa.

De la lansarea ultimului film cu Bond, “Spectre/ Bond 24”, au existat multe speculaţii în ceea ce priveşte actorul care îi va da viaţă agentului 007. Printre actorii cărora li s-a “atribuit” rolul se numără: Idris Elba, Tom Hiddleston, Aidan Turner, James Norton şi Michael Fassbender.