În perioada 4-6 noiembrie curent, Vice-premierul Turciei, Tugrul Turkeș, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova.  Pe parcursul celor trei zile, Inspectoratul Național de Patrulare va asigura securitatea circulației rutiere şi ordinea publică în timpul vizitei de lucru a înaltului oaspete.

Prin urmare, ofițerii de patrulare vor asigura siguranţa traficului rutier, iar circulația rutieră va fi restricționată pe traseele de deplasare și redirecționată pe străzile adiacente acestora.

De asemenea, întru prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept şi a altor acţiuni care ar putea periclita buna derulare a programului vizitei, la intersecţiile din capitală va fi prezent câte un echipaj de patrulare.

INP solicită tuturor participanților la trafic să evite pe cât posibil centrul capitalei,  să manifeste toleranță față de deplasarea delegației, să respecte regulile de circulație şi semnalele impuse de agenţii de circulație pentru a evita eventualele ambuteiaje.