Clipe de groază pentru o femeie din Stăuceni. Un incendiu a izbucnit într-o debara din curtea casei sale, iar în încercarea de a stinge flăcările, proprietara s-a ales cu mai multe arsuri.

Totul a avut loc în data de 17 noiembrie, seara târziu, în jurul orei 21.45. Femeia a sunat la 112, iar a fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Salvatorii au stabilit că focul a cuprins o suprafață de 17 metri pătrați a încăperii de la demisol. Pompierii au reușit în scurt timp să localizeze incendiul fără ca acesta să obțină răspândire și asupra casei aflată în apropiere. La fața locului a intervenit și un echipaj medical cu o ambulanță.

Proprietara a primit ajutorul necesar la fața locului fără a avea nevoie de spitalizare. Pompierii au reușit lichidarea completă a flăcărilor la ora 22:15. În urma arderii au fost afectate mai multe bunuri materiale din debara.

Potrivit primelor cercetări, incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit a unui plafon electric. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite. Potrivit datelor oferite de IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit 42 de situații de risc.