Ieșirile isterice și lipsa de argumente a Maiei Sandu au fost principalul subiect de discuții pe Facebook după dezbaterile de ieri cu Andrian Candu, de la Moldova 1. Internauții au rămas dezamăgiți de capacitatea liderului Partidului Acțiune și Solidaritate de a-și controla emoțiile, comparându-i prestația cu ”certurile babelor de la Piața Centrală”.
„Stiti, am o consăteancă ce e mereu pusă pe ceartă și unicul argument este că strigă și sare cu învinuiri neargumentate la stânga și la dreapta la toți. Toată lumea e rea, numai ea una e bună și corectă. Așa a fost și Maia Sandu. A fost oribilă. Eu așa am simțit. Regret…”, a scris o pe rețelele de socializare Adela Popa.
Alții au acuzat-o de populism și lipsa de constructivitate, în condiția în care a venit doar cu acuzații și nu a oferit vreo soluție pentru problemele existente.
Alexei Onoico este mai categoric în aprecierea prestației liderului PAS: „Diaree verbală a Maiei Sandu în stilul „eu sunt sfântă, voi toți – hoți”. Este îmbrăcată într-o bluză de mii de lei, fără a avea un loc de muncă oficial și își face griji pentru pensionari. Nu a venit cu nicio propunere, nicio abordare clar formulată de a ieși din situație. Populism și joc de-a opoziția”.
IMG_20171005_102755 IMG_20171005_102757
”Eu la sigur nu îl accept pe Candu. Dar comportamentul Maiei… ..sorry. ..Mă face sa îl accept. Parcă e o baba la piață centrala. ..Îmi pare rău că am votat pentru ea”, a a venit cu o concluzie Stela Griciuhina.
Nu au fost trecută cu vederea nici faptul că liderul PAS își întrerupea în permanență interlocutorul.
Vasile Drăguțanu este de părere că Maia Sandu a dat dovadă de un stil caracteristic lui Igor Dodon. ”Combativitate se numește tupeul de a întrerupe interlocutorul la fiecare pas (sic!) ? Prestația lui Sandu cade sub calificativul lui Dodon, acela, despre discuțiile la piață”,.
”Deși sunt și eu o doamnă, îmi pare rău că Maia Sandu a avut așa un comportament sălbatic și nu permite și altora să vorbească. Cred că Andrian Candu a fost prea calm, iar argumentele pe care le aducea o aprindeau pe dna Sandu”, a scris Natalia Codreanu.
Amintim că în seara zilei de miercuri, postul național de televiziune a organizat dezbateri între vicepreședintele PDM, speakerul Parlamentului, Andrian Candu și liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu.