Liderul PPDA, Andrei Năstase, huduit din nou în public. Acesta a încercat astăzi să organizeze o provocare la mitingul organizat în favoarea sistemului electoral, dar afost stopat rapid de combatanți și scos din mulțime, fiind huiduit ca un hoț de miile de oameni care s-au adunat în fața Parlamentului pentru a le cere deputaților să realizeze reforma electorală.

În timpul unei manifestații din fața Parlamentului organizată de asociația „Credință Patriei”, către ora 11.00, Andrei Năstrase a trecut cu forța prin mulțime, a trecut de poliție și s-a îndreptat spre scena amplasată în fața Parlamentului. El a bruscat o femeie și i-a luat microfonul din mână.

Veteranii de pe Nistru însă i-au zădărnicit provocarea l-au stopat și l-au condus în afara acțiunii de protest. Gestul lui Năstase i-a enervant pe manifestanții pașnici care l-au huiduit, l-au fluierat și l-au numit „provocator”. Mai mult, Năstase s-a ales cu o pancartă de hârtie pe cap, pe care scria un mesaj în favoarea votului uninominal. Năstase, care nu este la prima încercare de a organiza provocări, a fost protejat de poliție și scăpat de mulțimea înfuriată.

foto: publika.md

nastase2nastse