Incident șocant în capitală! O fetiță de doar doi ani a căzut, ieri, într-o groapă de canalizare din apropierea Palatului Republicii, de pe strada Maria Cebotari din capitală. La fața locului a venit poliția și ambulanța, iar fetiţa a fost dusă la spital, transmite 24h.MD.

Potrivit șefului Direcției Sănătate a primăriei, Mihai Moldovanu, fetița a fost examinată la spitalul pentru copii „Valentin Ignatenco” pentru îngrijiri medicale, dar nu a trebuit spitalizată.

Funcționarii municipali au anunțat că gura de canalizare aparține Moldtelecom, iar compania nu îngrijește de rețeaua sa, multe căi de acces fiind într-o stare proastă.

„Fântâna respectivă aparține companiei Moldtelecom, având cabluri de comunicație. La Moldtelecom e greu să răzbați. Fântânele lor sunt foarte delăsate și nu se investește în ele”, au spus funcționarii de la Primărie.

De menționat este că viceprimarul Nistor Grozavu a rugat serviciile tehnice să verifice străzile, trotuarele și starea tuturor capacelor. „Să pună piciorul pe ele, să vadă în ce stare sunt. Voi face legătura cu Moldtelecom și vom găsi o soluție care va fi acceptabilă pentru toți”, a cerut viceprimarul.