Partidul Democrat din Moldova are candidați competenți pentru fotoliile de deputați, iar aceștia știu exact ce să facă pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Declarația a fost făcută de căre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul unor întâlniri cu alegătorii din Ștefan Vodă, desfășurate în cadrul Caravanei Electorale.

”Aprecierea cetățenilor, pe care am găsit-o și la Ștefan Vodă, pentru faptele bune este cea mai mare motivare ca să muncim în continuare pentru oameni, pentru Moldova. Medici, asistenți sociali, polițiști și profesori de aici mi-au spus că da, este mai bine decât acum câțiva ani, dar că, mai e mult de muncă ca să ajungem acolo unde ar trebui să fim. De acord. Noi suntem primii care spunem acest lucru”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Liderul democrat a mai spus că formațiunea pe care o conduce nu face promisiuni pe care nu le poate respcta.

”Spre deosebire de alte partide, știm exact ce avem de făcut și cum să facem. Avem candidații cei mai buni, de nădejde, cum e chiar aici, ȋn raion, domnul Nicolae Molozea. Nu ne temem de muncă, nu ne temem de responsabilitate și nu facem promisiuni fără să fim convinși că le putem respecta”, a conchis Vlad Plahotniuc.