Şapte primari şi cinci consilieri raionali din Hânceşti au anunţat astăzi că părăsesc rândurile PLDM şi aderă la Partidul Democrat din Moldova.

Este vorba de primarii localităţilor Sipoteni, com. Cotul Morii, Bujor, Buţeni, Obileni, Ciuciuleni, dar şi patru consilieri raionali şi unul din satul Ciuciuleni.

„PLDM este grav afectat de corupţie, iar interesul de afaceri şi de imagine al liderilor partidului a fost mai presus decât interesul membrilor simpli, care nu au dorit să fie asociaţi cu scandaluri de corupţie, ci să îşi respecte promisiunile făcute în faţa cetăţenilor din localităţile în care au fost aleşi”, se menționează într-o declaraţie semnată de aleşii locali.

Cei şapte primari şi cinci consilieri raionali declară de asemenea că decizia le aparţine în totalitate.

„Această decizie nu este determinată de presiunea făcută asupra noastră de reprezentanţii în funcţiile-cheie ale PDM, nici de frica pentru posibile dosare, controale, fiind nu avem de ce ne teme. Facem parte din categoria celor care am muncit şi vom munci cot la cot cu dvs pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri”, se precizează în declaraţie.

 

alesii-locali-din-hincesti-isi-dau-demisia-si