Un angajat din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana a fost reţinut pentru trafic de droguri. Schema frauduloasă a fost deconspirată de oamenii legii pe parcursul zilei și nopţii de ieri, 26 octombrie 2016. Declarația a fost făcută de către procurorul care se ocupă de caz, Dumitru Ștefîrță, în cadrul unei conferințe de presă.

Polițistul a fost reţinut imediat după ce a transmis unui cetăţean mai multe pachete din polietilenă cu masă solidă de culoare cafenie, asemănătoare cu heroina cu o cantitate de aproximativ 20 gr.

De asemenea, în urma reţinerii poliţistului, ca rezultat al măsurilor întreprinse a fost depistată heroină cu greutatea de aproximativ 10 gr. Acesta a mai spus că gruparea criminală ar fi reușit să vândă aproximativ jumătate de kilogram de heroină, ceea ce le-ar fi adus o sumă de aproximativ 700 de mii de lei. Aceste detalii urmează a fi verificate suplimentar.

În cadrul acțiunilor pe marginea acestui caz au fost reținuți și un angajat al unei instituţii medicale, chelneri din câteva cluburi ale Capitalei.