Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost omorât,  iar altul de 37 de ani s-a ales cu mai multe leziuni corporale după ce trei minori i-ar fi agresat. Incidentul a avut loc sâmbătă în capitală, transmite 24h.MD.

Astfel, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 20.30, locatarii unui bloc de pe bulevardul Dacia, au telefonat la serviciul specializat 902, comunicând despre depistarea unui cadavru şi a unui bărbat cu diferite leziuni corporale aplicate în regiunea capului. Ambii bărbaţi nu aveau un loc permanent de trai şi vagabondau pe străzile capitalei.

Poliţiştii au identificat şi reţinut trei presupuşi făptaşi, care s-au dovedit a fi minori domiciliaţi în capitală, cu vârstele cuprinse între 13 ani şi 17 ani. Bănuiţii ar fi intrat în conflict cu victimele, provocându-le lovituri cu un obiect dur, în rezultatul căruia unul dintre bărbaţi a decedat la faţa locului.

În acest context, minorul de 17 ani a fost reţinut pe un termen de 24 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi penal în stare de libertate pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţi corporale ce au provocat decesul victimei.

Ei riscă închisoare pe un termen de la 12 ani până la 15 ani.