Fostul deputat Grigore Petrenco, care a protestat împotriva regimului oligarhic alături de PAS și PPDA, îi cere Maiei Sandu să se distanțeze public de Viorel Morari, fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA). Într-o postare pe Facebook, Petrenco a explicat că Viorel Morari este „un personaj odios” din perioada lui Vlad Plahotniuc, iar „Maia Sandu se va discredita total, dacă ea sau deputații PAS vor colabora ori se vor asocia cu această persoană”.

Totodată, Petrenco atrage atenția că legăturile dintre Morari și unii deputați PAS au devenit evidente, după ce fostul șef al PA a început să-l folosească pe Sergiu Litvinenco pentru scurgeri de informații. Ex-deputatul mai declară că oamenii oligarhului Plahotniuc nu au ce căuta alături de opoziția, care a luptat ani la rând cu acest regim.

„Locul lui Morari este la închisoare: pentru fabricarea dosarelor politice, pentru că a ascuns furtul miliardului, pentru detenția ilegală a zeci de oameni de afaceri, dar și pentru atacurile rider”, a scris Petrenco pe Facebook.