Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a dat astăzi startul unui nou proiect, în cadrul căruia vor fi amenajate 40 de parcuri de joacă pentru copii, dotate cu echipamente de ultimă generaţie, moderne şi foarte sigure.

Cele 40 de parcuri de joacă pentru copii vor fi amenajate de Edelweiss în mai multe localităţi din Republica Moldova, inclusiv în Chişinău. Primele două au fost inaugurate chiar astăzi la Hânceşti şi Ialoveni, iar altele 17 urmează să fie deschise până la sfârşitul acestei luni şi în alte localităţi din ţară.

„Am ales cu grijă materialele din care sunt confecţionate parcurile şi le-am utilizat pe cele de cea mai înaltă calitate, astfel încât acestea să fie absolut sigure pentru copii. Mai mult, pot să vă spun că în cadrul proiectului va fi amenajat, în premieră pentru ţara noastră, un parc de joacă pentru copiii cu dizabilităţi, ceea ce ne-a obligat la o şi mai mare responsabilitate în acest sens”, a declarat directorul executiv al Edelweiss, Lara Moraru.

Reprezentanţii Edelweiss spun că amenajarea parcurilor de joacă pentru copii va fi realizată de o echipă de profesionişti în domeniu şi se va întinde pe durata mai multor săptămâni. „Parcurile Edelweiss” vor fi amenajate în cele mai importante oraşe din Republica Moldova, iar locaţiile unde vor fi amplasate acestea vor fi stabilite în colaborare cu autorităţile publice locale, spun reprezentanții.