PDM şi PSRM s-au întâlnit în această dimineaţă la Parlament. După şedinţă, membrii Partidului Democrat din Moldova, deputaţii Vladimir Cebotari, Violeta Ivanov şi Corneliu Padnevici,  au ieşit la presă şi au făcut declaraţii, transmite publika.md

Vice-preşedintele PDM Vladimir Cebotari a declarat că cele două formaţiuni nu au discutat despre funcţii, ci despre priorităţile oamenilor. 

PDM are un singur obiectiv de a forma majoritatea parlamentară şi numirea unui guvern, care va face viaţa oamenilor mai bună. Noi am discutat despre dorinţa PDM ca viitorul guvern să continue proiectele lansate de Guvernul Filip.”

Vladimir Cebotari a mai spus că în scurt timp va avea loc Consiliul Politic Naţional al PDM, unde se vor discuta propunerile PSRM.

Ulterior la presă au ieşi şi socialiştii. Secretarul pentru ideologie al PSRM Ion Ceban a declaratz că formaţiunea pe care o reprezintă a luat act de propunerile demoraţilor şi le vor discuta la Consiliul Republican al socialiştilor, care va avea loc astăzi la ora 15:00. 

PDM s-a întâlnit cu PSRM: Nu am discutat despre funcţii, ci despre priorităţile oamenilor (VIDEO)