Astăzi, 11 iulie, se face exact un an de la alegerile parlamentare anticipate în care PAS a luat cel mai mare vot de încredere și a obținut majoritatea parlamentară.

Se pare că rezultatele nu-i prea bucură pe unii, în special opoziția și unii politicieni.

Fostul premier Ion Chicu i-a acuzat pe cei de la PAS de mai multe păcate: dictatură, uzurparea justiției, persecutarea opoziției, suprimarea presei și a drepturilor omului.

”Astăzi, se împlinește exact un an de când noi, moldovenii, am încredințat țara unui partid extremist – progenitură a lui Soros și Filat. Partid, care-și pune ca scop final nu viața decentă a cetățenilor țării, dar menținerea la putere cu orice preț.

Ca să se mențină la putere, această grupare analfabetă și coruptă face uz de toate instrumentele unui regim antipopular – dictatură, uzurparea justiției, persecutarea opoziției, suprimarea presei și a drepturilor omului. Încă niciun regim politic n-a sărăcit populația țării în asemenea măsură în doar un an de guvernare. Încă niciun regim n-a erodat atât de rapid și în asemenea proporții rezervele valutare ale țării.  

„Vremurile bune” aduse moldovenilor de PAS simbolizează sărăcie, foame, frig, abuz.

PAS dă cu piciorul în oameni. Nu asta a ales poporul cu un an în urmă…”