Compania românească TDD Holding este dispusă să-și extindă producția în Găgăuzia și să deschidă locuri de muncă suplimentare la Vulcănești și în alte platforme industriale din autonomie.

Despre aceasta s-a discutat în cadrul întrevederii bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, cu directorul executiv al companiei, Mihai Vaida, notează gagauzinfo.md.

În prezent, compania își desfășoară activitatea pe teritoriul ZEL-ului “Valcaneș”, unde sunt deschise aproximativ 200 de locuri de muncă. În 2017, compania va investi în echipamente moderne pentru producția produselor din plastic cu valoare adăugată mare și va deschide peste 50 de locuri de muncă noi în cadrul ZEL-ului “Valcaneș”.

În același timp, compania TDD Holding examinează posibilitatea de extindere a spațiilor de producție pe alte platforme industriale din autonomie prin deschiderea unei noi fabrici pentru producția produselor din plastic. Este vorba despre deschiderea a până la 200 de locuri de muncă noi la Ceadâr-Lunga sau Comrat.

Compania TDD Holding, de asemenea, își desfășoară activitatea în domeniul investițiilor imobiliare, inclusiv, în calitate de constructor. În acest sens, compania este interesată în investiții concrete în încăperile de producție și cele depozitare din parcurile industriale din Găgăuzia.