Ieri, 14 decembrie în ajunul celei de a 26-a aniversări de la înființarea Poliției Naționale a Republicii Moldova, la Comrat a fost desfășurată ceremonia festivă dedicată acestei sărbători.

La eveniment au participat, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, conducerea Inspectoratului de poliție Comrat al UTA Găgăuzia,  polițiști, veterani ai MAI și alți invitați.

Prezent la ceremonie, ministrul de interne, Alexandru Jizdan a felicitat toți angajații poliției din această localitate cu cea de a 26-a aniversare de la înființarea Poliției Naționale a Republicii Moldova, menționând despre responsabilitatea și curajul de care dau dovadă polițiștii în activitatea lor zilnică.

“Poliția este partea indispensabilă a Ministerului Afacerilor Interne, care menține siguranța și ordinea publică a acestei țări. Avem mari speranțe de la toți angajații sistemului de interne și am încredere deplină că și în anul 2017 Poliția, prin eforturi comune cu societatea va satisface așteptările cetățenilor prin acțiuni prompte și vigilente”, a spus ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Astfel, pentru rezultatele obținute în această perioadă, pentru dedicație și profesionalism, polițiștii au primit distincții și diplome de onoare.

Ziua Poliției Naționale este sărbătorită anual, la 18 decembrie.