Moldovenii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru că ”vremurile bune” promise în campania electorală de PAS nu vor veni în curând. Solicitată în cadrul unei emisiuni televizate să spună concret de cât timp este nevoie ca în Moldova să vină vremurile bune, premierul Natalia Gavrilița nu a putut oferi un termen de când cetățenii vor trăi mai bine.

La doar trei zile de la învestirea în funcție, o asemenea întrebare a pus-o în dificultate pe Gavrilița, care a avut nevoie de o pauză pentru a formula un răspuns.

”Nu știu dacă există vreun răspuns, pentru că pentru fiecare cetățean situația este diferită. Noi am început prin curățirea unor instituții ale statului. Evident că ne dorim ca în patru ani, când vom merge din nou la alegători să mergem cu capul în sus și să spunem că am realizat tot ce am promis”, a declarat Gavrilița.

Amintim, PAS a promis cetățenilor vremuri bune în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, în urm cărora au obținut 63 de mandate în Legislativ. Totodată, Programul de activitate al Guvernului Gavrilița, care a fost susținut de 61 de deputați, se numește ”Moldova vremurilor bune”.